Bulvių kroketėliai

Jums reikės:

  • 6 virtos bulvės;
  • 1 trynys;
  • pusė stiklinės kvietinių miltų;
  • 0.5 šaukšto pyrago džiūvesėlių;
  • 100 g taukų kepimui;
  • druskos;
  • Įdarui:
  • 200 g virtos mėsos;
  • sviesto;
  • 1 svogūnas;
  • pipirų;
  • 2 – 3 šaukštai sultinio;
  • druskos;

Paruošimui:

Virtas bulves sumalti, sudėti kvietinius miltus, trynį, druskos, gerai suminkyti, daryti apvalius, mėsa įdarytus, kroketėlius, apvolioti pyrago džiūvesėliuose ir virti karštuose taukuose, kol pagels.
Įdarui skirtą mėsą sumalti, pridėti sviesto, pakepintą svogūną, druskos, pipirų ir 2 – 3 šaukštus sultinio. Viską sumaišyti ir taip paruošta mase įdaryti kroketėlius.
Papuošti petražolių lapeliais. Į stalą paduoti karštus.

Skanaus!!!

Vertinimas 3.00 is 5
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice