Maltos mėsos suktinukai

Jums reikės:

  • 1 džiovinta bandelė,
  • 1 kiaušinis,
  • 1 svogūno galvutė,
  • 1 česnako skiltelė,
  • druskos,
  • šviežiai maltų pipirų,
  • 4 ploni rūkytos šoninės griežinėliai (po 20 g),
  • 4 riekelės fermentinio sūrio (geriausiai brinzos),
  • kiauliėnos faršo,
  • 2 valg. š. pjaustytų petražolių lapelių,
  • 1 obuolys,
  • 4-5 valg. š. aliejaus.

Paruošimas:

Bandelę išmirkykite šaltame vandenyje, svogūną ir česnaką nulupkite ir smulkiai sukapokite. Į mėsą dėkite kiaušinį, nuspaustą bandelę, smulkintą svogūną ir česnaką. Pagardinkite druska, pipirais ir minkykite, kol masė taps vientisa. Mėsą padalinkite į keturias dalis, kiekvieną porciją išplokite lygiu sluoksniu ant polietileno gabalėlio. Ant kiekvienos porcijos dėkite po šoninės ir sūrio griežinėlį, apiberkite petražolių lapeliais. Obuolį nuplaukite ir specialia pjaustykle išpjaukite 4 skridinėlius. Ant kiekvienos porcijos dėkite obuolio gabaliuką ir, keldami polietileno plėvelę, susukite vyniotinius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir mėsos suktinukus iš visų pusių apkepinkite (be polietileno plėvelės). Kepkite dar apie 10 min., dažnai vartydami.

Skanaus!!!

Vertinimas 3.00 is 5

Be the first to comment on "Maltos mėsos suktinukai"

Leave a comment

Your email address will not be published.